300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Μεγάλες Συναντήσεις: Ο πρώην μου. Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις

Είναι από τους μεγαλύτερους εφιάλτες κάθε (φρεσκοχωρισμένης) γυναίκας: η στιγμή που συναντάτε τον επάρατο. Παρόλο όμως που η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί για να έχετε πάντα τα τέλεια μαλλιά και τις τέλειες ατάκες όταν θα λάβει χώρα αυτή η μοιραία συνάντηση, υπάρχουν τρόποι να αφήσετε την εντύπωση που θέλετε. Δηλαδή αυτή της μοιραίας, ανεξάρτητης γυναίκας που δεν τον έχει καθόλου ανάγκη... Ιδού πως θα τα καταφέρετε.



Do: Αν είναι εφικτό, πηγαίνετε ...προετοιμασμένη
Εάν έχετε να δείτε τον πρώην σας πάνω από ένα χρόνο και ξαφνικά είστε και οι δύο καλεσμένοι στο γάμο ενός κοινού σας φίλου, σίγουρα θα θέλετε να δείχνετε πιο σέξι από ποτέ (ακόμα και αν ο χωρισμός ήταν κοινή σας απόφαση).

Ναι, σας επιτρέπουμε να αγοράσετε ένα LBD (μαύρο φόρεμα) ειδικά για την περίσταση, με το οποίο θα δείχνετε super hot. Όχι για κείνον, για τη φουκαριάρα την αυτοπεποίθηση σας (οκ, και για την αντίδρασή του μόλις σας δει)…

Don’t: Μην αναμασάτε τα παλιά
Οκ, το να κάνετε μια νοερή λίστα με τίτλο "πράγματα που μπορώ να συζητήσω μαζί του αν ποτέ συναντηθούμε" ακούγεται λίγο pathetic, αλλά είναι καλύτερο από το να σας πιάσει απροετοίμαστες. Έχετε λοιπόν έτοιμο ένα ...back up script - κυρίως για να αποφύγετε αναφορές στο κοινό σας παρελθόν και σε πράγματα που είχατε κάνει μαζί. Όχι το "ωραίος καιρός σήμερα, μου θυμίζει εκείνο το πρωινό στη Σκωτία που μου είπες ότι θα μ'αγαπάς για πάντα", καλύτερα ας μην είναι μέρος του script.

Do: Να έχετε αυτοπεποίθηση
Το τελευταίο που θέλετε να σας συμβεί είναι να του δείξετε ότι είστε ένα κουρέλι κι ότι από τη στιγμή που χωρίσατε δεν έχει συμβεί τίποτα καλό στη μάταιη ζωή σας (κυρίως γιατί δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αλλά ακόμα και αν ισχύει).

Σκεφτείτε όλα τα καλά που σας έχουν συμβεί στη ζωή Μ.Χ. (Μετά Χωρισμού) και συνοψίστε τα σε ένα μικρό μονόλογο όταν σας ρωτήσει πως τα περνάτε. Προφανώς είναι ΟΚ να υπερβάλλετε, αλλά λίγο.

Do: Θυμηθείτε γιατί χωρίσατε
Η μνήμη μας παίζει περίεργα παιχνίδια, ενίοτε δημιουργεί επιλεκτικά "κενά". Έτσι, όταν τον δείτε μετά από καιρό ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι τον θέλετε πίσω. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να θυμηθείτε για ποιο λόγο χωρίσατε και αμέσως μετά να αναρωτηθείτε αν έχει αλλάξει κάτι τόσο πολύ στο σύστημα αξιών σας που αυτός ο λόγος δεν σας ενοχλεί πλέον. Όχι ε; Δεν το πιστεύαμε ούτε κι εμείς.

Don’t: Μην αναφέρετε τίποτα για τον καινούριο σας φίλο
Αν χωρίσατε εσείς τον πρώην σας, είστε κατά κάποιο τρόπο σε θέση ισχύος. Αποφύγετε να αναφερθείτε στον καινούριο καλό σας, ακόμη και αν ο "παλιός" έχει πλανήτες στο Σκορπιό (μετάφραση: τάσεις μαζοχισμού) και σας ρωτήσει ξεκάθαρα. Παίξτε το χαλαρή και αδιάφορη χωρίς να δώσετε μια σαφή απάντηση (σα να έχετε πλανήτες στους Ιχθύες).

Αν πάλι σας χώρισε εκείνος, πάλι δεν χρειάζεται να μιλάτε με ενθουσιασμό για τον νέο σας σύντροφο, φαίνεστε απελπισμένη να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντας. Δηλώστε του εν συντομία ότι τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά, ευχαριστείτε. Και αμέσως μετά αλλάξτε θέμα.

Don’t: Μην πίνετε πολύ
Μπορεί να νιώθετε ότι τον έχετε ξεπεράσει. Ότι είστε on top of your game. Ότι αυτό το ποτηράκι κρασί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να γίνετε ακόμα πιο on top of your game. Ξέρετε όμως τι μπορεί να συμβεί αν πιείτε μερικά ποτηράκια παραπάνω; Πιθανότατα θα καταλήξετε στο κρεβάτι, on top of him. Κι αυτό είναι κακό, γιατί...

Don’t: Μην ξανακάνετε σεξ μαζί του
Ακόμα και αν σας ανακοινώσει ότι φεύγει από τη χώρα. Ή από τον πλανήτη. Μην μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε σε ένα… αποχαιρετιστήριο, εσείς θα κυλιέστε μετά στα πατώματα (κι όχι με την καλή έννοια) προσπαθώντας να τον ξεπεράσετε ξανά από την αρχή.

Do: Δείξτε τον αισιόδοξο εαυτό σας
Ναι, μπορεί το ποτήρι στη δική σας κοσμοθεωρία να μην είναι απλώς μισοάδειο αλλά ολότελα άδειο και σπασμένο. Ωστόσο, τώρα καλείστε να υποδυθείτε ένα ρόλο όχι να του δείξετε ότι παραμένετε τόσο απαισιόδοξη όσο σας θυμάται. Φορέστε λοιπόν το καλό σας χαμόγελο και πείτε κάτι εμπνευσμένο από το twitter account του Κοέλιο, του στιλ "όλα θα πάνε καλά, έχω πίστη". Και τώρα, απολαύστε την έκφραση έκπληξης στο πρόσωπο του. Δεν άξιζε τον κόπο;

Don’t: Μην ξεχνάτε τα ελαττώματα του
Το γεγονός ότι τον βλέπετε τώρα καλοντυμένο και σαγηνευτικό, δεν σημαίνει ότι είναι άλλος άνθρωπος από αυτόν που ξεχνούσε να κατεβάσει τα σκουπίδια και φλέρταρε με άλλες στο Facebook. Κάντε focus στις κακές στιγμές, αυτές θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως είστε καλύτερα χωρίς εκείνον.

Do: Γίνετε η cheerleader του εαυτού σας
Οκ, επιβιώσατε από τη συνάντηση και τώρα νιώθετε αυτή τη γνωστή φαγούρα στο χέρι. Stop. Πριν πέσετε στον πειρασμό να σηκώσετε το τηλέφωνο και να στείλετε το απονενοημένο SMS, σκεφτείτε όλα τα καλά που έχετε καταφέρει μόνη σας ή που σας έχουν συμβεί χωρίς αυτόν. Σκεφτείτε ότι δεν τον έχετε, πραγματικά, ανάγκη. Σε τελική ανάλυση, μπορείτε πάντα να του στείλετε SMS κάποια άλλη φορά. Όταν παγώσει η Κόλαση, ας πούμε...

Πηγή : Cosmo

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply